Dag 7: Nog een dagje Moab
Voor de geïnteresseerden, de keuze van gisteren: Burger King. Voor 2 double cheese bacons betaal je slechts 3 dollar, de keuze was snel gemaakt. Vannacht redelijk goed geslapen in Days Inn, van de ‘bed bugs' commentaren op Tripadvisor hebben wij niet veel gemerkt. We zijn begonnen met een rit van ongeveer 50 km naar Canyonlands Island of the Sky district. In vogelvlucht ligt Needles (het district dat we gisteren hebben gedaan) en Island of the Sky slechts 25 km uit elkaar, maar met de auto is dit maar liefst 166 km. We reden door tot aan Grandview Point en deden daar een wandeling, deze trail was 4 km en gaf zoals de naam zelf weergeeft een ongeveer 360° panoramisch zicht. Net op deze plek kwamen we een Belg tegen, een man van Beersel die zijn eerste reis naar de VS maakte in het jaar 1977 en sindsdien met vaste regelmaat terugkwam.

Te Arches hebben we eerst een viewpoint bezocht van Balanced Rock, dit is een rock die zoals de naam al weergeeft nogal balanceert boven een veel smaller gedeelte. Om de dag af te sluiten hebben we nog een wandeling gedaan van 2km in het ‘Windows' section van Arches. Hier heb je zowel de North Window Arch, South Window Arch als Turret Arch. Van de eerste 2 zie je hier een foto, voor mij leken de 2 Arches wat op ogen.

Posted: Yannick O.
oeps, weeral een dagje om nooit te vergeten precies,
mijn ticket om af te komen komt maar ni in orde zenne :)), hopelijk valt er vandaag (zaterdag evenveel moois te beleven als de afgelopen dagen,
nog veel plezier en aan de dames ook nog veel shoppret, xxxxx
Was vandaag een beetje bezorgd na het lezen van de krant met vermelding van de gevaarlijkste natuur parken in Amerika, maar ik zie dat alles met jullie goed gaat.
Ik ben ook al benieuwd hoeveel foto's er gaan meekomen naar België, ik zou blijven foto's nemen van al het moois dat er daar te zien is.
Kussen en tot een dezer :-)
Ik ben een chocomousse aan het eten en krijg een snelcursus van je mama. Ik zou graag in je schoenen staan om zo een unieke reis te kunnen meemaken.
Geniet volop, éénmaal thuis zijn het mooie herinneringen om te koesteren dikke kus en wees voorzichtig
Oei, ge ziet dat weekend is, blijkbaar weinig achter de pc!
Het zijn de trouwe mama's die volgen en er naar uitkijken om jullie te volgen. Vandaag gauw tsn de verkoop door efkes aan tante Annick uitgelegd, vanaf nu nog een supporter meer!!?Plaatkse van Gert zou niks voor mij zijn... toch opletten hoor nu dat ik hier dat allemaal lees van die (gevaarlijke)natuurparken!
Aub blijven doorsturen zodat we gerust kunnen gaan slapen! Grtjes van de nog altijd bezorgde mama :-( kuskes
Geen problemen, 'gevaarlijk' park dat wij nog doen is Yosemite. Maar zolang je niet het gevaar opzoekt is er weinig aan de hand :)
Greta, ik ben hier eindelijk geraakt. Met 'hier' bedoel ik niet Amerika maar wel deze blog. Ik kon nergens het adres vinden van deze blog (een ziekteverschijnsel die ik door de jaren heen van yannick heb overgekregen :) ) en het heeft even geduurd voor mij iemand dit kon doorsturen (merci Pieter).