vs2011.reismee.nl

Welkom!

Hallo en welkom oponze reisblog!

Op deze blog kun je onze reis naar het zuidwesten van de VS volgen. Het reisgezelschap bestaat uit Wendy, Ellen, Gert en Yannick. Dat komt neer op 2 koppels dus (en nee niet opgesomde volgorde maar wel Wendy/Gert - Yannick/Ellen).

We zullen deze blog regelmatig up to date houden als de plaatselijke internetverbinding het toelaat. Naast onze talrijke verhalen kan je hier ook foto's vinden en onze route zodat je precies altijd weet waar we ons bevinden en waar we naartoe gaan.

Het is voor ons alle 4 de eerste VS reis en dus een behoorlijke spannende bedoening.

Ik zie jullie graag terug onder de vorm van reacties onder de verhalen,dus laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Reis gerust met ons digitaal mee

Tongue out

Wendy, Ellen, Gert & Yannick

Jolijn Vannuffelen

Ik wil echt meereisen... gaat dat ook :o)?? Een plaatsje in de valies is OK!

Sofie Peirlinck

Te laat Jolijn... Ik zit al in de valies en ge kunt er niet meer bij!!

Yannick

Spijtig genoeg geen plaats in de valiezen, de vrouwen zullen deze volledig volstampen met kleren en andere (niet) noodzakelijke dingen :D

mama M.P

ik zal jullie missen maar vind het leuk dat ik jullie vanuit belgie toch een beetje zal kunnen volgen ;) xxx

Jo

veel plezier in de States, ik kijk uit naar jullie verhalen!

Stefaan

Alright rambo's!
Veel succes daar en hou vooral Yannick toch wat in het oog ze... Hij is nog zo poreus ;-)

Maak er een onvergetelijk avontuur van!

Greta

Ik ga jullie enorm missen! Veel plezier! xxx

Steaan

Hello amigo's,

Nu komt het wel heeeeeeeeeeel dichtbij eh! Veel succes, voorzichtig zijn en niet te veel meenemen naar daar! Zo is er meer plaats voor de cadeautjes achteraf :-)

We denken aan jullie ze!